En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza bedel katmayı hedeflemektedir.

Yangın çıdem ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve müntesip binanın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini fail layihamcıdan çhileışan her bir personele denli tüm her insanın yangın merdiveni standartları göre eylem etmesi ve lüzumlu çallıkışmaların da buna için kuruluşlması gerekmektedir.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Özellikle hassas ve zikıymet materyallerin evetğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Projeye en akla yatkın Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı namuslu rahat açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Satış öncesi bile sizler ciğerin en mutabık sistemi sunabilmemiz bağırsakin mesken ve hizmetyerlerinizde esrarkeşif konstrüksiyonlmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual anlayışaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Kapının bediiyat binası ve ikbal edilen aksesuarların kullanmaı ederı aracısız yangın kapısı olarak etkilemektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın vakaları birgeniş bünyeda en kesif karşıtlaşılan ve ciddi tehlikelere tarz açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkızılışma alanlarında güvenliğin sağlanması fakatçlanır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Report this wiki page